Logo Bouwbedrijf Rijk

13 Tiny houses

Een uniek project. Waterwoningen op een steiger in het Veerse Meer.
13 Tiny huisjes

Opdrachtgever

Camping en Villapark De Paardekreek

Locatie

Kortgene

Jaartal

2023

Expertise

Recreatie

In 2023 hebben wij een uniek project mogen realiseren en opleveren; vakantiewoningen op palen in het water op het Veerse Meer. 

In totaal zijn er 13 Tiny houses gemaakt aan 1 pier. 

De huisjes zijn elders opgebouwd waarna deze per schip naar Kortgene vervoerd werden. Dit is tevens minder belastend voor het milieu en ook makkelijk te vervoeren. 

 

 

Deel dit artikel
Maikel Roeilink

Wilt U meer weten?
Vraag het Maikel Roelink!

Maikel Roelink, Manager Nieuwbouw
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015