Logo Bouwbedrijf Rijk

Wat doen we

Wij onderscheiden ons in verschillende bouwdisciplines. Zo kunnen we een diverse groep aan klanten ondersteunen met de bouw en het onderhoud van hun gebouwen. Samen met ruim 75 professionals zetten wij ons in voor totaaloplossingen en duurzame, innovatieve bouwprojecten, vanaf ontwerp tot realisatie.

Nieuwbouw

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Lees meer
WoningbouwUtiliteitsbouw Recreatie
Verzetsheldenbuurt

Verbouw, onderhoud en beheer

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Lees meer
Verbouw en renovatiesService en onderhoud24-uurs servicedienst
Vuilstraat - na

Rijk Prefab

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

Lees meer
Productielijn Rijk Prefab

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015