Logo Bouwbedrijf Rijk

Nieuwbouw

Verzetsheldenbuurt

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

WoningbouwUtiliteitsbouw Recreatie

Bouwteams
Bij Bouwbedrijf Rijk is ontzorgen het sleutelwoord bij elk nieuwbouwproject. Omdat we werken met bouwteams, heb jij een vaste groep contacten die je kan ondersteunen bij de ontwikkeling van je project. Of je nu met volledig uitgewerkte plannen komt of slechts met ruwe schetsen of een leuk idee, wij staan klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten. We streven naar nauwe betrokkenheid vanaf het begin van het bouwproces, waarbij we bijsturen op het ontwerp en invloed uitoefenen op de te gebruiken materialen. Zo maken we het bouwproces efficiënt, aangenaam, en leveren we een kwalitatief hoogwaardig product, terwijl we de kosten zo laag mogelijk houden.


We hebben ervaring in alle soorten nieuwbouwprojecten. Denk aan woningbouw, utiliteitsbouw of bouw voor recreatie, zorg, organisaties en particulieren. Of het nu gaat om het creëren van comfortabele woningen, functionele bedrijfspanden of complete recreatieve complexen, wij hebben de expertise en toewijding om diverse nieuwbouwprojecten succesvol af te ronden.


Duurzaam bouwen voor de toekomst
We omarmen steeds meer innovatieve bouwmethoden, vooral in de utiliteitsbouw, die nu al de helft energiezuiniger zijn dan tien jaar geleden. Investeren in duurzaamheid is niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar ook een anticipatie op toekomstige wettelijke verplichtingen. Zo is de waarde van gebouwen ook op lange termijn gewaarborgd.

Een belangrijke stap hierin is ook de ontwikkeling van Prefab oplossingen.

 

Van individuele woningen tot complexe nieuwbouwwijken
Onze nieuwbouwprojecten zijn gevarieerd en omvatten zowel individuele woningen als grootschalige nieuwbouwwijken. We zijn actief betrokken bij de herontwikkeling van bestaande gebouwen en kunnen ook grote appartementencomplexen door heel Zeeland realiseren. Of het nu gaat om een complex in de binnenstad of aan de kust, wij kunnen aan diverse bouw behoeften voldoen.

Ideeën of plannen voor een nieuwbouwproject? We denken graag mee!
 

Luxe woning Kamperland
Plein 40 Zoutelande

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015