Logo Bouwbedrijf Rijk

Service en onderhoud

Gebouwen hebben onderhoud nodig. Wij helpen om overzicht te krijgen in de nodige onderhoudstaken en zorgen ervoor dat wij er zijn wanneer het ertoe doet. Door onderhoud goed te plannen, kan je op de lange termijn hoge kosten voorkomen en met een gerust gevoel wonen, werken en leven in en rond je gebouw.
Onderhoud badkamer

Wij leveren op veel verschillende manieren service en onderhoud.

Coördinatie
Naast ons complete bouw- en voorbereidingsteam, hebben we ook onze eigen schilders, loodgieters en elektriciens in huis. Daardoor zijn wij ook in staat om klein schilder- en  installatiewerk aan te pakken en volledige oplossingen te bieden. Wij gaan vervolgens verder dan onze kernactiviteiten door ook coördinatie aan te bieden voor zaken die buiten ons expertisegebied vallen. Of het nu gaat om schilderwerk of andere specialiteiten, wij werken samen met betrouwbare partners.

Samenwerking
Wij werken samen met recreatiebedrijven, woningcorporaties en VvE-beheerders. Wij kunnen hen een uitgebreide dienstverlening aanbieden. Voor VvE-complexen stellen wij bijvoorbeeld volledige Meerjarig Onderhoudsplanningen (MJOP) op, met daarin extra afspraken over tarieven, materialen, reactietijden en meer.

Bouwteams
Bij Bouwbedrijf Rijk is ontzorgen het sleutelwoord bij elk verbouw- en renovatieproject. Omdat we werken met bouwteams, heb jij een vaste groep contacten die je kan ondersteunen bij de realisatie van je project. Of je nu met volledig uitgewerkte plannen komt of slechts met ruwe schetsen of een leuk idee, wij staan klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten. We streven naar nauwe betrokkenheid vanaf het begin van het bouwproces, waarbij we bijsturen op het ontwerp en invloed uitoefenen op de te gebruiken materialen. Zo maken we het bouwproces efficiënt, aangenaam, en leveren we een kwalitatief hoogwaardig product, terwijl we de kosten zo laag mogelijk houden.
We hebben ervaring in alle soorten projecten. Denk aan verbouw, renovatie, transformatie en verduurzaming voor zorgorganisaties, recreatiebedrijven en andere ondernemingen.


Dit maakt onze afdeling verbouw, onderhoud en beheer tot een veelzijdige en betrouwbare partner voor diverse onderhoudsbehoeften. Wil je meer weten of een samenwerking starten? Neem dan contact met ons op.
 

Deel dit artikel

Referentieprojecten

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015