Logo Bouwbedrijf Rijk

Transformatie kantoorpand naar 81 studentenkamers

Ontdek de perfecte combinatie van visie, vakmanschap en coördinatie met ons project waarbij we een bestaand kantoorpand hebben getransformeerd tot 81 comfortabele studentenkamers. Als toonaangevende aannemer hebben we niet alleen de fysieke transformatie verzorgd, maar hebben we ook het volledige traject gecoördineerd met alle betrokken partijen. Ook uw (kantoor)pand transformeren? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!
PZEM kantoor - studententhuisvesting

Opdrachtgever

Zeeland Nuts B.V.

Locatie

Middelburg

Jaartal

2020

Expertise

Verbouw en renovaties
Deel dit artikel
Jerrelee Wener

Wilt U meer weten?
Vraag het Jerrelee Wener!

Jerrelee Wener, Manager Verbouw, Onderhoud & Beheer
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015