Logo Bouwbedrijf Rijk

Vakantiewoningen Breskens

Voor de Roompot hebben we 52 vakantiewoningen gebouwd in hun park in Breskens, Zeebad-Zuid.
Roompot Breskens

Opdrachtgever

Roompot

Locatie

Breskens

Jaartal

2023

Expertise

Recreatie

Conform het ontwerp van Factor Architecten hebben we 2 type woningen gebouwd. 
De basis van deze woningen bestaat uit een betonnen casco welke we in de fabriek hebben aangekleed en ingericht. Op een speciale baan zijn de woningen door de hal getransporteerd waarbij op elk station werkzaamheden zijn verricht. Compleet met keuken en al zijn ze naar hun eindlocatie in Breskens met diepladers gereden waarbij een zware kraan ze op de vooraf gemaakte fundering heeft geplaatst. 
In mei 2023 hebben we de woningen kunnen opleveren.
 

Roompot
Deel dit artikel
Maikel Roeilink

Wilt U meer weten?
Vraag het Maikel Roelink!

Maikel Roelink, Manager Nieuwbouw
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015