Logo Bouwbedrijf Rijk

Verzetsheldenbuurt Goes

Voor Beveland Wonen zijn we betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van de herstructurering van de Verzetsheldenbuurt in Goes.
Verzetsheldenbuurt

Opdrachtgever

Beveland Wonen

Locatie

Goes

Jaartal

2020 t/m 2025

Expertise

Woningbouw

Totaal zijn er 138 woningen gesloopt en bouwen we 112 huurwoningen en 12 koopwoningen terug op deze locatie. De 4 straten zijn per stuk achter elkaar een fase, waarin sloop, infra en bouw elkaar opvolgen. De laatste 2 straten zijn de laatste fase, hierdoor is het plan in 3 stukken opgesplitst en uitgevoerd in de periode 2020 t/m 2025. Het ontwerp komt van BuroSALT.

Deel dit artikel
Maikel Roeilink

Wilt U meer weten?
Vraag het Maikel Roelink!

Maikel Roelink, Manager Nieuwbouw
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015