Logo Bouwbedrijf Rijk

Dijkwoningen Kortgene

Begin 2021 zijn we begonnen met de kunstmatige aanleg van een dijk op camping de Paardekreek. Er zijn 3 plateaus gemaakt op verschillende hoogtes. Hierop hebben we prefab HSB-units tussen grote betonnen blokken geplaatst. Later is er grond rondom en bovenop aangevuld zodat het lijkt alsof ze in de dijk zijn opgenomen. Het zijn totaal 8 dijkwoningen die we voor de zomer van 2021 hebben opgeleverd. Het ontwerp is gemaakt door WTS architecten.
Dijkwoningen Kortgene

Opdrachtgever

Camping en Villapark De Paardekreek

Locatie

Kortgene

Jaartal

2021

Expertise

Recreatie
Deel dit artikel
Maikel Roeilink

Wilt U meer weten?
Vraag het Maikel Roelink!

Maikel Roelink, Manager Nieuwbouw
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015