Logo Bouwbedrijf Rijk

Herstel werkzaamheden lekkage en brandschades

Na een lekkage of brandschade aan uw woning wilt u zo snel mogelijk alles oppakken en uw huis herstellen. Wij als aannemer staan paraat om snel en efficiënt uw schades te herstellen, zodat u binnen de kortst mogelijke tijd weer terug kunt keren naar een veilige en comfortabele omgeving. Met onze ervaring en toewijding zorgen wij voor een vakkundige reconstructie, waarbij we uw wensen en behoeften centraal stellen. In overleg met u en eventueel de verzekering zorgen we er voor om uw huis weer tot een thuis te maken, zelfs na de meest uitdagende omstandigheden.
renovatie dak

Opdrachtgever

Particulier

Locatie

Diverse locaties

Jaartal

Doorlopend

Expertise

Verbouw en renovaties
brandschade Vuilstraat
renovatie dakbedekking
Deel dit artikel
Jerrelee Wener

Wilt U meer weten?
Vraag het Jerrelee Wener!

Jerrelee Wener, Manager Verbouw, Onderhoud & Beheer
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015