Logo Bouwbedrijf Rijk

Park Dishoek

In Dishoek hebben we 3 recreatieopdrachten mogen realiseren.
Park Dishoek

Opdrachtgever

Roompot / BCN Projectontwikkeling

Locatie

Dishoek

Jaartal

2016/2017

Expertise

Recreatie
 • Noordzee Residence Dishoek is in opdracht van Roompot gebouwd en bestaat uit 67 recreatiewoningen, opgeleverd juni 2016. 

   

 • Een recreatie appartementencomplex met 12 appartementen en horeca op de begane grond, opgeleverd februari 2017.  

   

 • In opdracht van BCN projectontwikkeling is appartementencomplex Duinhof gebouwd. Duinhof bestaande uit 2 gebouwen, Duingebouw en het Hofgebouw met in totaal 15 appartementen, opgeleverd juni 2017.  

   

  Alle 3 projecten zijn ontworpen door Zeelenberg architectuur.

Deel dit artikel
Maikel Roeilink

Wilt U meer weten?
Vraag het Maikel Roelink!

Maikel Roelink, Manager Nieuwbouw
Neem contact op

Wat doen we

Nieuwbouw is voor ons het verwezenlijken van dromen. Elk aspect van dit proces is interessant en van essentieel belang. Daarom werken wij zorgvuldig aan alle stappen: van planontwikkeling tot gebouw in gebruik. Ons doel is om steeds weer aan verwachtingen te voldoen met ons werk van hoge kwaliteit.

Wij stoppen niet na de oplevering. We zijn ook graag je partner als het gaat om onderhoud en beheer. Deze afdeling is er om ervoor te zorgen dat gebouwen geschikt blijven waarvoor ze ooit bedoeld waren. Of daar nu beheer, verbouwing of onderhoud voor nodig is.

Prefab bouwmethodes worden steeds populairder, dat is niet gek want ze hebben veel voordelen. Prefab is een efficiënte en moderne benadering van bouwen die inspeelt op de eisen van snelheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, werken wij met onze eigen prefab productie.

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015