Logo Bouwbedrijf Rijk

Woningbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van luxe woningen die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Onze focus ligt met name op luxe woningbouw voor particulieren, waarbij maatwerk centraal staat. Wij begrijpen dat het realiseren van je droomhuis een bijzondere ervaring is, en wij streven ernaar om dit proces soepel en zorgeloos te laten verlopen.
Luxe woning Kamperland

Maatwerk
Om ervoor te zorgen dat een woning precies aansluit bij alle woonwensen, is maatwerk van essentieel belang. Wij begeleiden het gehele proces vanaf het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Een huis bouwen is een grote stap, waarbij veel komt kijken. Wij zorgen ervoor dat dit een aangenaam proces wordt, zonder zorgen. Het bouwen van een droomhuis gaat namelijk zo veel verder dan het simpelweg stapelen van stenen. Door stap voor stap mee te denken en jouw wensen centraal te stellen, leveren we kwaliteit en een woning die precies bij je past.

Van droom naar droomhuis
Graag maken we kennis tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit is het moment waarop we samen met de architect alle wensen in kaart brengen. Op basis van je woonwensen stellen we de plattegrond en bouwstijl vast. Dit leidt tot een ontwerp, wat we aanpassen totdat je volledig tevreden bent. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren, waarbij onze adviseurs je graag assisteren bij het realiseren van je droomwoning. Als bouwteam zijn wij nauw betrokken bij alle werkzaamheden.

Deel jij je droomwoning met iemand anders? Wij kunnen ook samenwerken met jou en je toekomstige buren om bijvoorbeeld gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

Samenwerken aan jouw droomwoning? We horen graag van je!
 

Deel dit artikel

Referentieprojecten

Luxe woning Kamperland

13 maart 2024

Na de sloop van een bestaande woning aan het Veerse Meer, heeft Bouwbedrijf Rijk een prachtige luxe woning mogen realiseren. Ontwerp; BBVE Architecten en Bouwadviseurs

Lees verderover Luxe woning Kamperland
Woningbouw
Luxe woning Kamperland

Luxe woning Kamperland

12 april 2024

In de nieuwbouwwijk Campervelden te Kamperland hebben wij voor een particuliere opdrachtgever een nieuwbouwwoning gerealiseerd.

Lees verderover Luxe woning Kamperland
Woningbouw
Woning Kamperland

Verzetsheldenbuurt Goes

12 april 2024

Voor Beveland Wonen zijn we betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van de herstructurering van de Verzetsheldenbuurt in Goes.

Lees verderover Verzetsheldenbuurt Goes
Woningbouw
Verzetsheldenbuurt

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015