Logo Bouwbedrijf Rijk

Recreatie

Bij Rijk groep begrijpen we dat een geslaagde verblijfsplek cruciaal is voor ontspannen genieten. Daarom zetten wij ons in voor een prettige samenwerking bij de bouw van recreatiewoningen en -appartementen.
52 vakantiewoningen Roompot Breskens

Zeeland: dé plek voor recreatie en toerisme
 

Zeeland is dé provincie voor toerisme en recreatie en wij ondersteunen deze markt graag met de bouw (en het onderhoud) van recreatie-accommodaties. 

Ons specialisme ligt in het realiseren van recreatiewoningen, hotels, huisjes op recreatieparken en recreatieappartementen. Elk project vraagt om zijn eigen unieke bouw benadering. Recreatiewoningen kunnen wij bouwen op basis van traditionele methoden, maar ook met innovatieve 'nieuwe bouwmethoden'.

Rijk Prefab: snel, efficiënt en weersonafhankelijk
Met Rijk Prefab kunnen we recreatiewoningen grotendeels vooraf produceren in onze eigen productiehal. De verschillende onderdelen worden hier vervaardigd en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd en daar geassembleerd. Deze bouwmethode biedt de voordelen van snelheid, kostenefficiëntie en minder afhankelijkheid van weersomstandigheden.

Hotels en recreatie-appartementen
Het bouwen van hotels en recreatie-appartementen is een boeiende uitdaging. Een vakantiewoning heeft nu eenmaal andere vereisten dan een ‘vaste’ woning. Door onze ervaring in recreatieve bouwprojecten hebben wij snel alle benodigdheden in beeld en kunnen we het proces van de bouw gemakkelijk begeleiden. Samen bouwen we aan unieke en aantrekkelijke recreatieplekken in het prachtige Zeeland.
 

Deel dit artikel

Referentieprojecten

Park Dishoek

18 januari 2024

In Dishoek hebben we 3 recreatieopdrachten mogen realiseren.

Lees verderover Park Dishoek
Recreatie
Park Dishoek

13 Tiny houses

6 februari 2024

Een uniek project. Waterwoningen op een steiger in het Veerse Meer.

Lees verderover 13 Tiny houses
Recreatie
13 Tiny huisjes

Dijkwoningen Kortgene

28 februari 2024

Begin 2021 zijn we begonnen met de kunstmatige aanleg van een dijk op camping de Paardekreek. Er zijn 3 plateaus gemaakt op verschillende hoogtes. Hierop hebben we prefab HSB-units tussen grote betonnen blokken geplaatst. Later is er grond rondom en bovenop aangevuld zodat het lijkt alsof ze in de dijk zijn opgenomen. Het zijn totaal 8 dijkwoningen die we voor de zomer van 2021 hebben opgeleverd. Het ontwerp is gemaakt door WTS architecten.

Lees verderover Dijkwoningen Kortgene
Recreatie
Dijkwoningen Kortgene

START NU JOUW BOUWPROJECT!

Neem contact op
WB
Bouwgarant
Vakmensen erkend leerbedrijf SBB
Bouwend Nederland
VCA**
ISO 9001:2015